Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Startend ondernemer? We hebben iets voor u!

We hebben een nieuw initiatief gelanceerd waarmee we ons willen richten op startende (en kleine) ondernemers. We willen deze groep mensen graag tegemoet komen in hun eerste stappen op internet en dat gaan we doen door hen de mogelijkheid te bieden een website als het ware all-in te huren / leasen. Dit doen we voor een relatief laag maandbedrag waardoor we de starter grote eenmalige investeringen kunnen besparen.

Startend ondernemer? We hebben iets voor u!

We zijn mijnSPOT begonnen op startende (en kleine) ondernemers een goede online basis te bieden. Dit omdat wij startende ondernemers prachtige, passievolle en gedreven mensen vinden. We geven deze groep op deze manier graag dat extra zetje in het najagen van hun droom, want dáár krijgen wij weer energie van!

mijnSPOT is opgebouwd uit een basis systeem die voor de meeste starters voldoende mogelijkheden biedt om zijn/haar producten en diensten goed te presenteren. U heeft als startend ondernemer daardoor al vanaf slechts € 35,- euro per maand uw website online! 

Starters die meer willen - zoals een eigen webshop, een meertalige website, een zakelijke nieuwsbrief of een besloten gedeelte speciaal voor klanten - zijn er uitbreidingen mogelijk. Per onderdeel wordt het basisbedrag dan met een paar euro verhoogd waarna u direct veel meer mogelijkheden tot uw beschikking heeft.

Naast technische ondersteuning voor de website van startende ondernemers bieden we vanuit mijnSPOT ook ondersteuning op het gebied van onderhoud. Dit kan handig zijn wanneer uw onderneming zodanig groeit dat u (tijdelijk) zelf geen tijd meer heeft om uw website bij te houden. Het kan in sommige gevallen rendabeler zijn om dit werk uit te besteden dan om zelf te doen.

Voor startende ondernemers die veel onderweg zijn en toch bereikbaar willen zijn kunnen we ook advies geven op het gebied van Office Online. Hiermee kunt u overal ter wereld waar u toegang tot internet heeft bij uw e-mail, agenda en documenten komen. Op deze manier mist u nooit meer een afspraak en heeft u altijd uw meest actuele gegevens bij de hand. Met Office365 worden Enterprise mogelijkheden beschikbaar gemaakt voor uw bedrijfsgrootte.
Daarnaast kunnen we door een goede samenwerking met externe partners vanuit mijnSPOT alle startende ondernemers ook helpen op het gebied van tekstschrijven, huisstijl ontwikkeling én online video.

Kortom; met mijnSPOT willen we de startende (en kleine) ondernemer helpen door de mogelijkheden en kunde van een expert binnen handbereik te brengen. Hiermee willen we voorkomen dat ondernemers in plaats van bezig te zijn met hun bedrijf in de verloren uurtjes iets zelf gaan proberen te maken met bijvoorbeeld wordpress. Voor veel mensen is uw website de eerste indruk van uw onderneming en wij willen vanuit mijnSPOT alle starters helpen dat dit een goede zal zijn!

Introductie aanbieding

Speciaal om mijnSPOT te introduceren komen we met een speciale aanbieding. Iedereen die zich vóór 1 juli 2015 aanmeld bij mijnSPOT ontvangt de eerste drie maanden 25% korting op het volledige bedrag en hoeft daarnaast géén setupkosten te betalen! Bent u nog niet begonnen met uw bedrijf, maar gaat dit binnen nu en een jaar wel gebeuren? Wanneer u vóór 1 juli te kennen geeft gebruik te willen maken van deze dienst, dan reserveert u deze aanbieding voor wanneer u werkelijk van start gaat. Uw drie maanden korting gaan dan pas in vanaf het moment dat u begint met ondernemen!

Meer informatie?

Voor meer informatie verwijzen we u door naar www.mijn-spot.nlof u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

We horen graag van u hoe we u van dienst kunnen zijn!

23-04-2015
Churchware voor Communicatie, Administratie en Organisatie »
« Verbreding dienstverlening kerkSPOT