Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

SNEL Uitzendbureau

SNEL Uitzendbureau is opgericht in november 2014 met als missie jongeren met een agrarische achtergrond een leuke bijbaan te geven en de opdrachtgevers te ontzorgen op de piekmomenten. De werknemers van SNEL Uitzendbureau zijn breed inzetbaar en kunnen naast werken in de agrarische sector en sloopwerkzaamheden ook ingezet worden in vrijwel alle andere vakgebieden.

SNEL Uitzendbureau

De oprichter van SNEL Uitzendbureau, Justin Wieringa, was op zoek naar een manier om via internet in contact te komen met jongeren die werk zoeken, en met werkgevers die op korte termijn extra handen nodig hebben. Snel Uitzendbureau hebben we geholpen met mijnSPOT, onze nieuwste oplossing voor startende ondernemers.

Gezien de aard van SNEL Uitzendbureau hebben we binnen mijnSPOT speciaal voor hen, in gezamenlijk overleg, een nieuw onderdeel ontwikkeld om vacatures te kunnen publiceren. Binnen de vacatures kunnen bezoekers snel filteren op opleidingsniveau, het aantal uren en vakgebied. Hierdoor kan men een geschikte vacature snel vinden. Maar er was nog een uitdaging. SNEL Uitzendbureau zou een week later al op een beurs aan ondernemers uit de agrarische sector tonen wat ze te bieden hebben. De website moest daarom extra snel opgeleverd worden. Omdat wij als HIS Media graag startende ondernemers helpen hebben we toegezegd binnen 5 werkdagen de website op te leveren. Dit is mede dankzij het snelle aanleveren van alle content gelukt!

De website van SNEL Uitzendbureau is te vinden op: http://www.sneluitzendbureau.nl/

Bent u startend, of klein, ondernemer en nieuwsgierig of de gebruikte oplossing. Heeft u hulp nodig, vragen over het laten opzetten van een website en online communicatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie en een goed gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

29-05-2015
MLB Communicatie »
« BlackRockStar