Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

MLB Communicatie

MLB Communicatie is een communicatie- en vertaalbureau dat staat voor kwaliteit. De oprichter van MLB Communicatie is Master in de Nederlandse taal en ziet vanuit de expertise als neerlandicus toe op tekstcorrectie en -redactie op hoog niveau, correcte vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands, en maakt van uw wensen en ideeƫn een correcte en doeltreffende tekst die precies bereikt wat u voor ogen heeft.

MLB Communicatie

De oprichter van MLB Communicatie, wou als startend ondernemer natuurlijk haar diensten op een goede manier presenteren. Ze had al ervaring met HIS Media en onze manier van werken vanuit andere functies die zij bekleed. Dit beviel haar zo goed dat we ook voor MLB Communicatie zijn gevraagd een website te ontwikkelen. Omdat MLB Communicatie een startende onderneming is konden we haar van dienst zijn met mijnSPOT. Een betaalbare dienst waarmee HIS Media startend ondernemers tegemoet wil komen op internet.

Na enige tijd van sparren over het ontwerp en de structuur zijn we aan de slag gegaan met de website. Terwijl wij bezig waren met het opzetten van het sjabloon kon MLB Communicatie tegelijkertijd de website voorzien van content. Op deze manier kunnen we in relatief korte tijd een kant en klare website online zetten.

De website van MLB Communicatie is te bekijken op: http://www.mlbcommunicatie.nl/

Bent u startend, of klein, ondernemer en nieuwsgierig of de gebruikte oplossing mijnSPOT iets voor u is? Kijk dan gauw op www.mijn-spot.nl of neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie en een goed gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

25-06-2015
Online Kinderopvang Software »
« SNEL Uitzendbureau