Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Churchware voor Communicatie, Administratie en Organisatie

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan het uitbreiden van kerkSPOT. Een dienstverlening die we hebben opgezet speciaal om lokale Kerken & Gemeenten te ondersteunen. Begin dit jaar zijn we voor verschillende uitbreidingen een samenwerking aangegaan met enkele gemeenten en hebben dit jaar een hoop werk verzet om de visie te realiseren.

Churchware voor Communicatie, Administratie en Organisatie

kerkSPOT is in 2013 opgezet om de lokale kerk te ondersteunen, met name op het gebied van online communicatie. We zijn in 2014 voor dit concept samen met 50 andere starters genomineerd als “the Next Entrepreneur” wat een grote opsteker voor ons was. Al gauw werd in gesprekken met verschillende kerken duidelijk dat er nog meer concrete behoeften aanwezig waren waarin we konden helpen. Dat heeft er toe geleid dat we ruim een jaar geleden begonnen zijn met het uitbreiden van het dienstenpakket. En nu, zo aan het eind van 2015, zijn we er klaar voor om dit aan het grote publiek bekend te maken.

kerkSPOT bestaat vanaf nu uit drie verschillende diensten:

Vanuit deze drie verschillende segmenten kunnen wij de lokale Kerken & Gemeenten het beste ondersteunen. Het mooie is dat deze drie onderdelen los van elkaar al erg nuttig zijn, maar wanneer ze samengevoegd worden ontstaat er een prachtige synergie. Dit omdat ieder deelgebied elkaar versterkt waardoor er weer meer mogelijkheden ontstaan.

We zijn blij met het resultaat tot nu toe, en zien hoe mooi het systeem zijn uitwerking vind. Maar dat maakt niet dat we gaan stilzitten. We blijven werken aan verbeteringen en toevoegingen binnen deze drie gebieden, mede aangestuurd door feedback van abonnees alsook behoeften die we tussen de regels door ontdekken. We zien simpelweg nog te veel mogelijkheden waarop we het leven van de lokale kerkgemeenschappen eenvoudiger kunnen maken. En onze handen jeuken om ermee aan de slag te kunnen.

Wanneer u benieuwd bent naar wat kerkSPOT is, hoe het werkt en waarom we dit doen dan kunt u hier alles over vinden op http://www.kerk-spot.nl/. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat het kan zijn dat bepaalde aspecten binnen kerkSPOT ondernemers kunnen aanspreken. Wanneer dat zo is komen we graag in gesprek met u, om speciaal voor uw onderneming ook een mooie (maatwerk)oplossing te ontwikkelen. Of misschien om wel mee te denken en bouwen aan een nieuw online concept binnen uw specifieke markt.

Wat het ook is, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We komen graag in gesprek met u en helpen u graag verder met uw visie!

04-11-2015
Goed vindbaar op Google (deel 1) »
« Startend ondernemer? We hebben iets voor u!