Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Accuservice Lijnema

Accuservice Lijnema is de grootste en belangrijkste specialist op het gebied van accu’s in Noord-Nederland. Een echt familiebedrijf, opgericht in de barre winter van 1979 door M. (Marten) Lijnema en in 2006 overgenomen door twee zoons die de zaak weer verder hebben uitgebouwd. De kracht van een familiebedrijf zit er ook echt in, betrokken bij wat ze doen en bij de mensen voor wie er gewerkt wordt.

Accuservice Lijnema

Dat Lijnema actief bezig is hun klanten zo goed mogelijk te helpen blijkt onder andere uit de stap die in 2013 gemaakt is. Accuservice Lijnema is toen aan de slag gegaan hun klanten van alle digitale gemakken te voorzien middels een webshop. Een plek waar klanten van Lijnema snel en eenvoudig accu’s en aanverwante producten kunnen bekijken, vergelijken én bestellen.

Ondertussen bleven de ontwikkelingen niet stil staan en begint het tegenwoordig steeds meer een trend te worden dat we informatie opzoeken via het mobiele internet. De website van Accuservice Lijnema was op mobiel niet goed te lezen, tijd dus om hier verandering in aan te brengen. Om deze reden is HIS Media in het vizier gekomen en zijn we in gesprek geraakt over de mogelijkheden. De website was tot op dat moment ook niet eenvoudig zelf te onderhouden en Lijnema was hierin altijd afhankelijk van derden was soms vertragend kon werken.

Uiteindelijk is er besloten om de hele website aan te pakken. De website heeft een frissere uitstraling gekregen, maar wel binnen de huisstijl die inmiddels zo bekend is van Lijnema. Door de vernieuwde vormgeving is het een en ander gebruiksvriendelijker gemaakt, maar zodanig dat wanneer de website op een mobiel bekeken wordt dat deze nog steeds goed te lezen is. Dit hebben we opgelost door een zgn. “responsive design”, wat eigenlijk simpelweg inhoud dat het ontwerp reageert op het formaat scherm waarmee de website bekeken wordt.

Nu met de nieuwe website en de nieuwe mogelijkheden om de website te onderhouden via hisCMS is Lijnema er weer helemaal klaar voor om de website actueel te houden. Waarmee de website ook interessant blijft om te bezoeken.

René Lijnema in een reactie over de nieuwe website: “We wilden met de tijd mee en zijn daarom met Eduard Wustenveld van HIS Media in gesprek gegaan en hebben onze wensen besproken. Eduard begreep meteen wat we wilden en is voortvarend aan de slag gegaan. We zijn trots op het resultaat, een nieuwe frisse look in een heldere en toegankelijke opzet.”

De vernieuwde website van Accuservice Lijnema is te bekijken op: www.lijnema.nl

05-11-2015
't Schathoes Menkemaborg »
« Online Kinderopvang Software