Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

't Schathoes Menkemaborg

't Schathoes Menkemaborg is een uitgelezen plek om samen met familie, vrienden, collega's of klanten even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Omgeven door rust en bijzonder Gronings cultuurgoed. Het maakt 't Schathoes Menkemaborg tot een representatieve en bovenal smaakvolle gelegenheid om te onthaasten en energie op te doen voor een succesvol vervolg van de (werk)dag.

't Schathoes Menkemaborg

Het was tijd dat de website van Schathoes Menkemaborg aangepakt werd. Het Schathoes kon tot dan toe niet eenvoudig zelf wijzigingen aanbrengen, en wanneer de site met een mobiel bezocht werd was deze niet goed leesbaar. Tijd voor verandering dus. Schathoes Menkemaborg kwam om die reden naar HIS Media met de vraag of we de website geschikt konden maken voor mobiel. Hierna gingen we in gesprek en bespraken alle mogelijkheden die er waren voor een nieuwe website.

Uiteindelijk is hier een keuze in gemaakt met een nieuwe website als resultaat. De website is “responsive” opgebouwd. Wat wil zeggen dat de website reageert op het formaat scherm waarmee de site wordt bekeken. Dit alles hebben we ontwikkeld met ons eigen beproefde hisCMS waarmee Schathoes Menkemaborg heel eenvoudig zelf de site actueel kan houden. Alle mogelijkheden van het Schathoes zijn te vinden, de lunch en dinerkaart kun je van te voren alvast bekijken en je kunt via een formulier een reservering doorgeven die vervolgens persoonlijk bevestigd wordt.

Al met al weer een complete website, waar de nadruk ligt op beeld waardoor de sfeervolle ambiance van het Schathoes goed tot zijn recht komt.

Bekijk de nieuwe website op: www.schathoes-menkemaborg.nl

01-03-2016
Moyza Care »
« Accuservice Lijnema