Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Moyza Care

Moyza Care ondersteunt projecten in Uganda en combineert dit met het aanbieden van mooie reizen waarbij mensen als vrijwilliger in de lokale gemeenschap van Bwibere kunnen dienen. Wanneer je op reis wilt hoef je alleen te betalen voor je onderdak, eten en je veiligheid. Je kunt helpen in de school, maatschappelijke hulp bieden, of helpen in één van de andere projecten binnen de gemeenschap.

Moyza Care

Vanaf 2006 loopt er al een project met een gemeenschappelijk opvangcentrum in Oost Uganda. In 2006 begonnen met 20 kinderen, maar inmiddels ontvangen al ruim 110 kinderen door dit project educatie en voeding! Moyza Care wil in de toekomst kunnen zorgen voor een basisschool, medische zorg, sport en beweging en ontwikkeling van talenten onder de jongeren.

Maar hier is hulp bij nodig, vandaar dat Moyza Care lokale hulp wil gaan combineren met mooie reizen voor vrijwilligers. Er zijn verschillende arrangementen waar je aan deel kunt nemen, ieder met unieke activiteiten om het vrijwilligerswerk af te wisselen met ontspanning. Zoals een BBQ, een reis naar de bron van de Nijl, bergbeklimmen, rotstekeningen bekijken en het is zelfs mogelijk om op safari te gaan samen met een gids op zoek naar echte berggorilla's!

Alle opbrengsten van zo'n reis gaan rechtstreeks naar de lokale projecten toe. Waardoor zowel de energie van de vrijwilligers, als de financiële stromen allemaal ten goede worden gebruikt om de lokale gemeenschap op te bouwen.

Moyza Care had iemand nodig om te helpen hun missie online bekend te maken, een eerste stap hierin is natuurlijk het laten ontwikkelen van een website. Dat hebben we dan ook gedaan. De website moest in eerste instantie in het Nederland en Engels beschikbaar zijn, dit om op deze manier ook sponsors en vrijwilligers te vinden buiten Nederland. De eerste stap naar bekendheid voor dit goede doel is gezet, we zullen Moyza Care blijven bijstaan en naarmate de groei er om vraagt aanpassingen maken.

Nieuwsgierig? De website van Moyza Care is te vinden op: www.moyzacare.org

13-05-2016
Keuringen Inspectie Software »
« 't Schathoes Menkemaborg