Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Resultaten

Natuurlijk zit HIS Media niet stil, op deze pagina vind u een kleine greep van de resultaten die wij hebben mogen leveren voor uw voorgangers. Mocht het u inspireren en wilt u meer informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Keuringen Inspectie Software

Voor het contract-expertise bureau BC Advice, gespecialiseerd in het verrichten van inspecties bij bevingschade, hebben we een maatwerk webapplicatie ontwikkeld. Om dit administratief te stroomlijnen werden er verschillende applicaties gebruikt, waardoor er uiteindelijk een hoop handmatige handelingen moesten gebeuren en er veel gegevens dubbel werden vastgelegd. Dat moest anders.

Moyza Care

Moyza Care ondersteunt projecten in Uganda en combineert dit met het aanbieden van mooie reizen waarbij mensen als vrijwilliger in de lokale gemeenschap van Bwibere kunnen dienen. Wanneer je op reis wilt hoef je alleen te betalen voor je onderdak, eten en je veiligheid. Je kunt helpen in de school, maatschappelijke hulp bieden, of helpen in één van de andere projecten binnen de gemeenschap.

't Schathoes Menkemaborg

't Schathoes Menkemaborg is een uitgelezen plek om samen met familie, vrienden, collega's of klanten even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Omgeven door rust en bijzonder Gronings cultuurgoed. Het maakt 't Schathoes Menkemaborg tot een representatieve en bovenal smaakvolle gelegenheid om te onthaasten en energie op te doen voor een succesvol vervolg van de (werk)dag.

Accuservice Lijnema

Accuservice Lijnema is de grootste en belangrijkste specialist op het gebied van accu’s in Noord-Nederland. Een echt familiebedrijf, opgericht in de barre winter van 1979 door M. (Marten) Lijnema en in 2006 overgenomen door twee zoons die de zaak weer verder hebben uitgebouwd. De kracht van een familiebedrijf zit er ook echt in, betrokken bij wat ze doen en bij de mensen voor wie er gewerkt wordt.

1 2 3 4 5 ... 6


HIS Media wordt u van harte aanbevolen door
 • Eduard is sterk in het "vertalen" van concepten in creatieve web- en IT-producten. Een prima sparringpartner om ideeën mee te ontwikkelen en stap voor stap te concretiseren. Conceptueel sterk, creatief, heeft aan half woord genoeg, inclusief een scherp oog voor wensen van de klant.
  LinkedIn aanbeveling
 • Een zeer prettige persoon om mee samen te werken. Niet alleen is het een kei op het gebied van ICT, hij weet wensen van de organisatie ook te vertalen naar praktische toepassingen. Eduard is klantvriendelijk en bezit (heel belangrijk) de nodige humor en relativeringsvermogen.
  LinkedIn aanbeveling
 • Voor een van mijn concepten ben ik een samenwerking aangegaan. Ik ben hier erg blij mee, want alles loopt als een trein. Nergens hoef je achteraan te zitten en hij komt zelf ook met goede ideeën wanneer je zelf vastloopt of advies wilt. Ook in deze tijd een fijne partner om mee samen te werken.
  LinkedIn aanbeveling
 • Een fijne, betrouwbare vent om mee te werken. Hij komt altijd zijn afspraken na. Ik ben zeer onder de indruk van zijn inlevingsvermogen en kwaliteiten als developer en programmeur. Hij komt altijd met een werkbare en betaalbare oplossing. Ook als het moeilijk wordt kun je op hem vertrouwen. Kortom een toppertje!
  LinkedIn aanbeveling
 • HIS Media is echt mijn reddende engel! Vandaag komt mijn webshop online en het was vannacht echt een race tegen de klok. Dankzij HIS media werden problemen in 1 keer opgelost. Snelle service, snel mail contact heen en weer, ondanks de late uurtjes. Er werd goed meegekeken en mee gedacht. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!
  Stella Kralt
  Eigenaar April & August vintage webshop
 • We wilden met de tijd mee en zijn daarom met Eduard Wustenveld van HIS Media in gesprek gegaan en hebben onze wensen besproken. Eduard begreep meteen wat we wilden en is voortvarend aan de slag gegaan. We zijn trots op het resultaat, een nieuwe frisse look in een heldere en toegankelijke opzet.
  René Lijnema
  Eigenaar accuservice Lijnema
 • De samenwerking met HIS Media maakt me altijd blij, zelfs als ik een in mijn ogen onmogelijke vraag heb gaat Eduard op zoek naar een oplossing. Hij zegt niet alleen dat alles mogelijk is, maar bewijst ook keer op keer dat het zo is.
  HIS Media denkt in mogelijkheden, is flexibel en denkt goed met ons mee!
  Stephan Barendse
  Directeur Teen Challenge Nederland
 • Een bedrijf met veel passie, zorg en klantgerichtheid. Voor elk idee worden mogelijkheden gecreëerd. Met als resultaat een professioneel stukje maatwerk.
  Voncrea.nl
  Creatieveling
 • We willen HIS media heel erg bedanken voor de enorme inzet die hij voor ons heeft gedaan ivm het bouwen van onze website. We zijn dan ook heel trots met het resultaat. Vanaf het 1e moment toen hij de site ging bouwen wist hij al precies hoe wij het wilde hebben. Hij komt met goede ideeën en is erg flexibel in het meedenken, vriendelijk en snel
  Tonia Kuiper
  Gastvrouw "the Lily of the Valley"
 • Het afgelopen jaar heb ik HIS Media vaak gevraagd om hulp bij verschillende technische vragen. Wat ik het fijnst vind aan onze samenwerking is simpel. Als HIS Media geen bestaande oplossing kan vinden, dan maken ze hem gewoon zelf. Als Eduard zegt "Dat kan ik" dan zal hij het ook doen, en hij doet het dan ook goed.
  Chris Green
  Landelijk coördinator the Gate jongerenwerk
 • Een goede partner om mee samen te werken, hij communiceert duidelijk en ik ben altijd tevreden over de behaalde doelen. Daarnaast is hij erg professioneel en bezit goede vakkennis. Eduard is een teamspeler die op ieder niveau kan communiceren met klanten en relaties.
  LinkedIn aanbeveling
 • We werken al een tijdje samen met HIS Media en ben erg dankbaar voor Eduard Wustenveld. Hij reageert altijd vlot en wil meedenken met hoe ik het hebben wil. We maken gebruik van kerkSPOT en zijn ervan overtuigd dat dit een prachtig instrument is voor kerken en zendingsorganisaties om zichzelf op de kaart te zetten.
  Jaap Dieleman
  Stichting Heilbode & Stichting Abba Child Care