Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Cloud en webhosting

Op zoek naar een online werkplek? We informeren u graag over Office365, dé oplossing voor online samenwerking. Als aanvullende dienst bieden we al onze klanten webhosting aan. Hierdoor is HIS Media hét aanspreekpunt voor al uw online activiteiten.

Office365 - werken in de cloud
De snelheid van internet neemt alsmaar toe, daarmee ook de kansen en mogelijkheden die hierdoor benut kunnen worden. Daar waar vroeger software aangeschaft en geïnstalleerd moest worden is het tegenwoordig mogelijk om software als dienst af te nemen (officiële naam: SaaS – Software as a Service). Hierdoor begint er een verschuiving plaats te vinden van “bezit” naar “gebruik” wat een hoop voordelen met zich meebrengt.

Een van de bekendste software leveranciers, Microsoft, biedt op deze manier het Microsoft Office pakket aan onder de naam “Office365”. Office365 is een volledig Office pakket in de cloud en aangevuld met IT-services als online opslag voor documenten en uw e-mail. Op deze manier heeft u al uw werkdocumenten, uw e-mail én agenda altijd bij de hand (op uw computer, mobiel en tablet). Door Office365 is het veel eenvoudiger om onafhankelijk van plaats en tijd uw werk te kunnen voortzetten en te kunnen samenwerken met collega’s.

Klik hier voor meer informatie over Office365

Webhosting
Voor al onze klanten biedt HIS Media een aanvullende dienstverlening aan in de vorm van webhosting. Iedereen die bij ons een website of –applicatie laat ontwikkelen bieden wij de mogelijkheid om deze geheel bij ons te laten hosten.
Dit heeft als voordeel dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw online activiteiten, waardoor u zich kunt blijven richten op waar u het beste in bent.

Op deze manier willen wij graag volwaardig partner zijn voor al uw online activiteiten.

De webhosting vindt plaats in een beveiligd, CO2 neutraal datacenter, waarbij alle benodigde energie opgewekt wordt uit waterkracht. In het datacentrum is in het geval van calamiteiten altijd iemand in de buurt, zodat u verzekerd bent van de beste service. Deze technische ondersteuning hebben we uitbesteed aan een professioneel partner die gespecialiseerd is in server-beheer.

Zo beschikt u over een sterk team die ervoor zorgt dat uw website of online dienstverlening altijd beschikbaar is.

Wilt u meer weten over Office365 of webhosting bij HIS Media, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 06 374 695 30.

We staan geheel tot uw dienst!