Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Conceptontwikkeling

HIS Media ontwikkelt nieuwe online concepten voor diverse marktsegmenten. Daarnaast ondersteunen we u graag met een stuk online conceptontwikkeling binnen uw eigen onderneming en dienstverlening. Van idee tot uitvoering zijn we graag uw partner.

Het meest enthousiast wordt HIS Media van het uitdenken, ontwikkelen en positioneren van nieuwe online concepten. Dit doen we voor onszelf maar ook voor klanten die (delen van) hun dienstverlening willen gaan digitaliseren. En natuurlijk voor mensen met een eigen idee die een goede partner zoeken om dit technisch te verwezenlijken.

Uit onderzoek is gebleken dat digitalisatie en het vertalen van standaardzaken naar online diensten zorgt voor een verhoogde efficiency en klantgerichtheid. Hierdoor ontstaat er een daling van de kosten en daarmee een vergroting van de winstmarge. Dit kan zich uiten in de vorm van een webwinkel, maar u kunt ook denken aan het vertalen van veel voorkomende dienstverlening naar online.

Een voorbeeld uit de praktijk
Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een notaris die zijn klanten bepaalde aktes zelf online laat samenstellen. Zoals bijvoorbeeld het oprichten van een BV, het samenstellen van een samenlevingscontract en noem maar op. De klant kan nu voor deze producten 24 uur per dag terecht bij de notaris en de notaris kan een stuk efficiënter werken omdat een groot stuk voorwerk nu gedigitaliseerd is. Deze notaris heeft hiervoor slechts eenmalig een investering hoeven doen in een goed online concept, en plukt daar nu samen met zijn relaties de vruchten van.

Een van onze eigen concepten: kerkSPOT
HIS Media heeft op die manier, mede uit een stuk idealisme, ook een stuk dienstverlening gedigitaliseerd speciaal gericht op kerkelijke gemeenten en diaconieën (voedselbanken, armenzorg, kringloopcentra enzovoorts) onder het label “kerkSPOT”. Een online webapplicatie waarmee we deze doelgroep op een laagdrempelige, betaalbare manier kunnen ondersteunen in hun taken (internet, intranet, in- en externe communicatie, administratie, noem maar op). De doelgroep vervult een maatschappelijke functie en heeft het welzijn van mensen op het oog. Omdat we vanuit HIS Media ook graag een positieve voetafdruk willen achterlaten hebben we ervoor gekozen deze doelgroep te ondersteunen om zo de plaats waar we zijn mooier achter te kunnen laten.

Meer informatie over dit concept is te vinden op www.kerk-spot.nl

Ga voor uzelf eens na op welke manier er groei en mogelijk een bredere markt gerealiseerd kan worden door het digitaal vertalen van veel voorkomende dienstverlening. We gaan graag met u om tafel om hier vanuit onze expertise over mee te denken. Misschien heeft u voor uzelf al goed in beeld waar eventueel winsten te behalen zijn maar bent u nog op zoek naar iemand die dit op een goede manier technisch kan invullen.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via 06 374 695 30.

We staan geheel tot uw dienst!