Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Maatwerk oplossingen

Naast websites en -winkels zijn we ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van online maatwerk software die naadloos aansluit op uw manier van werken. Met het juiste gereedschap kunt u efficiënter werken én kosten besparen!
ICT is er voor de mens, de mens niet voor de ICT.

Met maatwerk oplossing bedoelen we een stuk software / webapplicatie die op maat gemaakt is om zo aan te sluiten op uw bestaande bedrijfsprocessen. Er is een hoop bestaande software op de markt die voor de gemiddelde onderneming voldoende mogelijkheden biedt. Maar wanneer dit niet (geheel) aansluit op de manier waarop u werkt kan dit zeer inefficiënt zijn en in sommige gevallen leiden tot onnodige kosten, vertraging en zelfs frustraties.

Wanneer u dit probleem herkent willen we graag met u in gesprek om te luisteren naar uw behoeften en te kijken hoe het e.e.a. op dit opgelost is binnen uw organisatie. Op deze manier willen we samen met u werken naar een oplossing die binnen uw manier van werken past, en daardoor tijdswinst oplevert (en kosten bespaart) en daarmee ook zorgt voor meer gemak (en dus vreugde).

Het is een van onze passies om uw behoeften te vertalen
naar een passende ICT oplossing

Een stevig fundament

Omdat een maatwerk oplossing per klant volledig kan verschillen, ontwikkelen we de oplossing op een stevig fundament / raamwerk. Dit fundament hebben we in eigen huis ontwikkeld en bevat veel basis functionaliteiten die iedere webapplicatie nodig heeft. Hierop kunnen we unieke, op maat gemaakte onderdelen ontwikkelen om zo snel en efficiënt uw webapplicatie te kunnen opbouwen.

Maatwerk webapplicaties bij HIS Media

Bij een maatwerk oplossing zijn het uw wensen en eisen die belangrijk en leidend zijn in het hele project. Voordat we beginnen met de ontwikkeling zetten we een uitgebreid voortraject in werking waarin we luisteren naar uw wensen en behoeften, waarbij we ook goed kijken of we zélf ergens nog kansen en mogelijkheden zien liggen die hier aanvullend op kunnen zijn.

Op basis van een of meerdere voorgesprekken gaan we aan de slag met een functionele beschrijving van het project. In dit document werken we de webapplicatie op papier uit om zo een goede uiteenzetting te krijgen van alle wensen en eisen. Dit document vormt de basis voor verder overleg en fine-tuning van het concept.

Wanneer dit document goedgekeurd wordt zullen we het project opdelen in een aantal blokken, welke per deel opgeleverd en getest kan worden. Wanneer het volledige project ontwikkeld is volgt er nog een laatste testtraject waarna de applicatie door de organisatie in gebruik genomen kan worden.

Ook hierbij bieden we u alle gewenste hulp aan uw werknemers en/of klanten. Waar nodig, is het ook mogelijk om handleidingen en/of cursussen aan te bieden gebaseerd op uw maatwerk oplossing.

Bent u dus op zoek naar een goede, op maat gemaakte, oplossing binnen uw onderneming? En zoekt u hiervoor een partner die hierin kan meedenken en u zodoende als buitenstaander kan voorzien van nieuwe ideeën / invalshoeken? Neem dan contact met ons via ons contactformulier of telefonisch via 06 374 695 30.

We staan geheel tot uw dienst!