Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Office 365 – uw werkplek online

Office365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk en biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig te beheren IT-services.

Office kent bijna iedereen wel, maar wat nu als u uw Office documenten zowel op uw desktop als onderweg kunt openen en bewerken? Wat nu als u niet langer meer aan plaats gebonden hoeft te zijn en overal toegang heeft tot uw e-mail en agenda? Met Office 365 kunt u werken op de manier waarop u gewend bent maar dan met de gemakken en voordelen van 21e eeuw technieken.

Office op uw desktop en onderweg

Met de nieuwste versie van de betrouwbare Office-toepassingen kunt u fraaie documenten maken, meer inzicht krijgen in uw gegevens en overtuigende presentaties geven, ook onderweg.

  • Office gebruiken op meerdere apparaten
    Gebruik Office-toepassingen op meer apparaten dan ooit tevoren, waaronder pc’s, Mac’s, Windows-tablets en de meeste mobiele apparaten.
  • U krijgt meer voor elkaar met Office on Demand
    Zit u niet op uw eigen werkplek? Stream dan een complete versie van Office op een willekeurige Windows 7- of Windows 8-pc met een internetverbinding.
  • Alle wijzigingen zien wanneer u samen aan bestanden werkt
    Blijf op de hoogte van ieders wijzigingen in hetzelfde document, zelfs als wijzigingen tegelijkertijd worden aangebracht.

Met Office365 heeft u altijd de nieuwste versie van Office in huis, ontdek wat er allemaal nog meer inbegrepen zit.

[ Wat is er inbegrepen | Kosten ]