Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Support & Onderhoud

HIS Media kan u online volledig ontzorgen door de webhosting en/of het onderhoud onder te brengen binnen een hisCARE abonnement.

Het kan voorkomen dat het onderhoud van uw website u teveel tijd kost, of dat u er mogelijk helemaal geen tijd voor heeft. In dat geval kan het lonen om een hisCARE abonnement af te sluiten. Hiermee kunt u al het onderhoud uitbesteden aan HIS Media en kunt u er van uit gaan dat dit zorgvuldig en snel gebeurt.

Het onderhoud kunt u op twee manieren vast laten leggen.Het kan in de vorm van een jaarabonnement waarin een vooraf bepaald aantal uren per maand wordt vastgesteld. Of het
kan in de vorm van een strippenkaart waar een tegoed (in uren) op wordt gezet wat vervolgens drie maanden te gebruiken is. Het grote verschil tussen beide is dat een abonnement per uur goedkoper is en een strippenkaart meer flexibiliteit biedt.

Webhosting

U kunt de hosting van uw website ook bij HIS Media onderbrengen. Het grote voordeel voor u is dat u dan slechts één aanspreekpunt heeft voor zowel de website als de hosting ervan. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt voor een website krijgt u automatisch informatie over de mogelijkheden en de kosten van webhosting.

hisCMS upgrades

hisCMS is een systeem die continu wordt verbeterd. Wanneer HIS Media belangrijke updates uitvoert binnen het systeem of een van de basismodules (die u afneemt) kunt u ervoor kiezen om deze af te nemen als upgrade. HIS Media zorgt er dan voor dat uw website wordt voorzien van de meest recente versie van hisCMS.

U kunt hier ook een abonnement voor afsluiten waarmee u kunt besparen op deze upgrade-kosten. Wanneer er belangrijke wijzigingen hebben plaatsgevonden zullen deze, in overleg met u, volledig kosteloos binnen uw website geïmplementeerd worden.

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier, of telefonisch via 06 374 695 30

Wij staan geheel tot uw dienst!