Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Webdesign & Development

Op zoek naar een nieuwe website? Of zoekt u ondersteuning bij het onderhoud van uw huidige? Wij staan met onze jarenlange ervaring geheel tot uw dienst. We gaan graag met u in gesprek om te luisteren naar uw wensen om te zorgen voor een passende oplossing.

HIS Media biedt ondersteuning in alle soorten en maten websites. Of het nu om een eenvoudige folder-achtige presentatiepagina gaat of een uit de kluiten gewassen webshop. Een wens / behoefte is nooit te klein of te groot en geen enkele vraag is raar. Het is onze passie  u op de juiste wijze te ondersteunen in al uw online activiteiten.

We kijken graag samen met u naar waar uw huidige (en toekomstige) behoeftes liggen om vervolgens met een goed advies / idee te komen. Van ontwerp tot aan de technische uitvoering en uiteindelijke webhosting, bent u bij HIS Media aan het juiste adres!

Beheer in eigen hand of uitbesteed

Iedere website rusten we bij voorkeur uit met een Content Management Systeem (kortweg: CMS). Met een dergelijk beheersysteem is het heel eenvoudig om zélf het onderhoud van uw website uit te voeren. Op die manier kunt u als ondernemer snel schakelen wanneer u nieuwe informatie beschikbaar wilt maken voor uw doelgroep. Maar ook wanneer u hier zelf geen tijd of gelegenheid voor heeft, kunnen we u uiteraard ondersteuning bieden middels een onderhoudscontract.

hisCMS framework

Het beheersysteem dat wij inzetten (hisCMS) is een soort digitale "blokkendoos" die we van de grond af aan in eigen beheer ontwikkeld hebben. hisCMS wordt continu verbeterd en doorontwikkeld aan de hand van vragen uit de markt, en ontwikkelingen in het online landschap. Omdat we hisCMS volledig zelf ontwikkeld hebben kunnen we het heel flexibel inzetten voor allerlei soorten toepassingen. Zoals gezegd is het voor HIS Media een soort digitale "blokkendoos" waarmee we een eindproduct kunnen ontwikkelen dat altijd 100% aansluit op uw bedrijfsvoering.

Dit in tegenstelling tot de vele open source alternatieven, waarbij je door plugins en standaardwerk bijna altijd afhankelijk bent van de geboden techniek. Dit druist in tegen de kernwaarde van HIS Media. We willen niet beperken maar juist voorzien in vrijheid om op úw manier te kunnen ondernemen. We zijn van mening dat het niet zo moet zijn dat iemand zijn hele manier van werken moet omgooien om maar aansluiting te vinden bij een ICT oplossing.

ICT is er voor de mens, de mens niet voor de ICT.

HIS Media staat geheel tot uw dienst!

We zijn erg benieuwd naar wie u bent als persoon en als organisatie. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in uw online identiteit en naar hoe wij u kunnen helpen om dit te verbeteren. We gaan graag met u in gesprek om alle behoeften en mogelijkheden te inventariseren, om zo samen uw doelgroep zo optimaal mogelijk te bereiken.
Heeft u behoefte aan een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 06 374 695 30.