Internet: www.hismedia.nl
E-mail: info@hismedia.nl
Tel. 06 374 695 30

Website laten maken in Noord Groningen?

Wilt u een website laten maken, en u bent op zoek naar een professionele dienstverlener in Noord Groningen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. HIS Media is uw multimediale partner gespecialiseerd in het verzorgen van diverse online oplossingen. Met ruim 15 jaar ervaring op zak zet HIS Media zich vanuit het Hoogeland van Groningen in door anderen te helpen beter op de digitale kaart te komen.

Dit doen wij op het gebied van Webdesign & Development; we denken graag met u mee over uw online identiteit en hebben de middelen om dit om te zetten naar een goed technisch raamwerk. Mocht het noodzakelijk zijn is het ook mogelijk om het volledige onderhoud van uw website (of social media kanalen) door ons te laten verrichten.

Naast het maken van uw website kunnen we u ook ondersteunen in het ontwikkelen van online maatwerk oplossingen. Dit kan een stukje automatisering op administratief gebied zijn, tot aan het meedenken in het "lean" maken van andere bedrijfsprocessen. Allemaal gebaseerd op online systemen, waardoor u overal ter wereld met internet toegang heeft tot deze oplossingen.

Zo kunnen we u ook adviseren op het gebied van Office365 waarmee u overal toegang heeft tot de vertrouwde Office-tools. Met deze oplossing hebben u en uw collega's, overal toegang tot uw e-mail en agenda en kunt u eenvoudig online samenwerken aan documenten.

HIS Media gelooft in samenwerking en heeft nauwe betrekkingen met enkele partners (ontwerpers, tekstschrijvers enz.), stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen die graag iedere opdracht tot een succes maken.

Vanuit de gemeente Eemsmond (Uithuizermeeden) probeert HIS Media op internet het verschil te maken, vanwege de geografische locatie richt HIS Media zich primair op ondernemers in het noorden van de provincie, want er gaat iets boven Groningen! Maar mocht u van onze diensten gebruik willen maken en u komt uit een ander deel van het land, dan staan we natuurlijk geheel tot uw dienst.

We zijn erg benieuwd naar wie u bent als organisatie, en naar hoe het gesteld is met uw online identiteit en hoe wij u kunnen helpen dit te verbeteren. Samen met u inventariseren we de mogelijkheden om uw doelgroep optimaal te bereiken.


Via deze website proberen we een duidelijk beeld te geven van onze dienstverlening, en hopelijk zijn we erin geslaagd goed over te brengen waaruit deze bestaat. Toch geven we liever de voorkeur aan een persoonlijk gesprek, wilt u ook persoonlijk en vrijblijvend kennismaken met HIS Media? Vul dan het contactformulier in en geef aan hoe u uw koffie of thee het liefste drinkt.